Glad Valborg!

Hej och Glad Valborg allihop! Slutade skolan en timma tifigare idag,skönt. Så jag drog hem,bytte om och drog in till stan med lite vänner o käkade donken. Kvällens planer är att runt kl 9 typ drar jag,Karro,Julia,Amanda,Nathalie,Pelle,Tobbe,Christian,Kristoffer och Valle (haha värsta gänget juu) in till stan för att se på majbrasan o hela dedär tjaffset (skojar,haha). Senare blir det feeeest hos Valle. Så det kommer bli skojj. Puss på er o ha en bra kväll babees!

Morning sunshines!

Godmorgon babees! Hur mår ni idag? Jag mår superbra iaf! Drog iaf inte ut igår. Fick sjukt ont i magen typ efter jag käkat middag? I don't know why,men lixom det blev ingen utgång för min del iaf. Och inte ikväll heller. Ska ba chilla galet hemma ikväll med några vänner trorja. Nu sitter jag o käkar frukost iaf. Senare blir det att sticka in till stan o köpa någon födelsedagspresent till syrran som fyller år imorgon! Puss



-

Hej allihop! Orkar inte förklara igen varför jag inte bloggat men ni kommer förmodligen att få samma anledning så det är inget att ta upp. Ni har läst det så många gånger såå,haha. Men nu ska jag iaf försöka göra nått inlägg varje dag,eller varanan dag iaf. Idag har jag iaf varit i skolan som vanligt,hade fyra j*vla prov idag!! Asså på en dag? Helt sjukt! Från ingenstans kom en kossa till lärare o ba att vi ska ha prov. Okej,dom två första proven,asså biologi och geografi proven var inte så överraskande eftersom vår lärare talade om oss innan att vi har dom proven. Men vem fan har sagt att vi har matte,svenska och historia prov OCKSÅ?!! Kossor. Aja. Efter skolan drog jag bara hem. Karro försökte få mig att åka med henne till stan men tror ni jag pallar det efter den här dagen? Nej. Så efter skolan åkte jag bara till Ica o handlade lite gott sådär,hehe. Och juste. Syrran ska till Justin Biebers konsert ikväll,även om jag inte är ett fan av honom eller inte lyssnar på hans musik så kan jag inte låta bli att bli lite avis.. Men men. Nu ska jag käka lite snabbt och sen får vi se vad som händer sen,puss!

Lördaaaag :D

Godmorgon babees! Vaknade upp med ett fett leende efter gårdagens kväll/natt. Det var så sjuuukt roligt! Måste göras om asså! Skitkul fest med as roliga människor! Menja. Ska strax käka frukost iaf. Pannkakor som vanligt ;) Sen ska jag möta upp nån vän och ta en fika på stan oså. Och senare ikväll blir det förmodligen fest eller hemmakväll. Jag är inte riktigt säker men vi får se om någon drar med mig på fest. Puss!

FEEEEST

Ha en bra Fredagskväll,vad ni än gör för nu ska jag ut o feeesta,pussen!! :*

Gym done

Shoo bloggen! Kom precis hem efter ett efterlängtat gympass. Herregud,det var över en månad sen jag tränade sist (!!). Menja. Körde mest kondition men hade också styrka däremellan så det var ju skönt att få det gjort! Nu ska jag hoppa in i duschen snabbt och sedan blir det middag framför gossip girl,puss!

Paket-nordicfeel

Jaa,äntligen kom mitt paket! Eller äntligen och äntligen.. Som om jag väntat i två veckor,haha nä,det tog faktiskt bara två dagar så.. Aja. Beställde iaf Rihannas nya parfym, "Nude",två nya body splashes från VS o två nya body lotions - en från Puma och en från VS. Puss!



Shooo boyzeeen :*

Haha skämt rubrik.. Menja. Kom precis hem. Hängde lite med Karro o Sebbe. Nu ska jag plugga lite o sen blir det filmmys. Pussen!

Sunday morning

Godmorgon! Sitter och käkar helgens standard frukost- pannkakor! Såå gott. Samtidigt så klickar jag hem lite nya parfymer och lotions. Vill ni veta vad det är jag har beställt? :) Kan visa snart i ett inlägg. Allt är iaf från min favvo skönhetsnätsida nordicfeel.se!
Puss puss på er sålänge :*





Lördag.

God morgobn sötnosar! Haft en bra kväll/natt igår? Även om ni festade eller hade en hemmakväll? Hoppad det! Jag hade det iaf sjuukt kul. Är dock inte bakis också vilket är jättebra då jag som sagt är bjuden på en killkompis födelsedags fest! Såå jag har rätt många planer för dagen innan jag åker iväg på festen med Julia,Nathalie,Isabella och Karro som också är bjudna. Men men,bloggar kanske mera sen om jag har tid,men annars får ni ha en underbaaaart bra dag,okej? Puss!







Bjuder på lite inspirations bilder :)


Fresh

Hej allihop. Kom precis ut från duschen,nu är jag fräääsch inför helgen. Redan Fredag imorn. Gåt sjukt fort som vanligt men det är bara bra! :D Imorgon blire feeest o på Lördag ÄNNU mera fest för då fyller Tobbe år,en barndomsvän o bäästa o skönaste killkompisen asså! Så jaa,han ska iaf ha fest på lördag som sagt i sthlm,längtar! Men nu ska jag plugga o sen blir det förmodligen tv soft eller ett par avsnitt av pll,pussen!

Ingen rubrik

Hej hej. Sorry för att jag knappt bloggat men orkar inte berätta varför.. Inget negativt iallafall så det är skönt. Har haft ett underbart påsklov så ni har någ en liten förståelse varför jag inte kunnat bloggat så mycket. Nu är skolan igång igen iaf. Massa pluggande o så. Ska också försöka ta mig till gymmet minst 1 gång denna vecka för det var rätt länge sen. Men min dag har iaf sett helt okej ut :) Böejade dagen med sv prov,gick lagom bra. Sen hade vi bild,hemkunskap,matte & sista lektion var no så de va ändå rätt chill,hade extra lärare alla lektioner så ni kan ju tänka er hur det såg ut i klassrummet.. ;) Efter skolan så drog jag ,Karro,Julia och Isabella in till stan. Vi käkade på Kebab house och sen shoppade vi lite oså. Och nu ska jag titta på tv med en skål med jordgubbar och choklad,pusshej.

Våååår

Åhh så härligt med lite ljus vid 6-7 tiden på kvällen! Äntligen! Massa vår och sommarkänslor på gång. Byta ut vinterjackan mot skinn/jeansjacka och tjockstickade tröjor mot lite tunnare tröjor! Börja använda solglasögon..Men convearsen får nog stå inne ett litet tag till tills snön och isen är borta. Men att kunna gå ut klockan halv sju utan att behöva använda ficklampa för att se vägen är såå kul och man får verkligen igång en liten "kick". Behöver inte sitta hemma och deppa längre. Har massa roliga planer på g inför sommarens start så det ska bli kul att få kicka igång lite. Puss!

1a April

Hej hej! 1a April är snart slut men jag har blivit lurad på Aprilskämt massaaaa gånger idag. Det värsta var nog på morgonen då jag var sjukt trött och syrran ba "Malin,förlåt asså förlåt.. Vet inte hur jag ska berätta det här men.. Asså.. Det var så att jag skulle spela på din mobil eftersom det inte fanns nåt program på teven på morgonen och mamma låter mig inte öppna datorn så jag tänkte spela på din mobil och jag kan ju som sagt inte din kod så jag.. Ehm.. Jag spärrade den tillslut efter 10 försök." Och jag blev skiit arg och skrek på henne "ASSÅ J*VLA SNORUNGE,VÄNTA BARA TILLS JAG FÅR TAG PÅ DIG,DET ÄR F*N TREDJE GÅNGEN NU JAG SLA LÄMNA IN DEN PÅ LAGNING,ASSÅ JÄKLA SKITUNGE!!!" . Och så går det typ 20 min.. Jag sitter i mitt rum helt röd i ansiktet och så kommer min syrra in o ba "Malin..?" Jag sa "Stick din skitunge!" så hon ba "APRIL APRIL DIN DUMMA SILL,HAHHAHAHAHA!!!" . Sååå ja,jag är lätt lättlurad som ni ser. Har längtat hela dan efter att denna dag ska va slut efter alla dessa skämt.. Haha!

Min påsk

Hej sötnosar! Har inte kunnat blogga eftersom vi varit hos farmor & farfar under hela påskhelgwn och där finns det ingen internet. Men jag har ändå haft det underbaaaart. Började påsken med en god påskfrukost. Sen fick vi våra påskägg. Och senare fick jag också lite "påskpresenter" från mamma och pappa! Sen kom typ hela släkten och vi käkade massa mat och hade sjukt kul. Juste! Min kusin kom också tillbaka,HELT BRUN AV SOLEN,asså åh avis jag är! Hon hade varit i Dubai i 2 veckor och hon kom hem i Fredags och gissa vad hon hade köpt VS grejer till mig därifrån som påskpresent,så blev sjukt glad! Och från pappa fick jag pengar & godis o från mamma fick jag lite kläder o smycken. Tack tack!! Men men. Idag är det annandag påsk och vi ska åka till Uppsala för att träffa mina kusiner från mammas släkt. Såå ni får ha en underbar dag sötnosar!