Ang hatkommentarer osv

Jag har för ett par år sedan fått väldigt mycket hatkommentarer av massa osäkra anonyma fegisar. På min blogg alltså. Och vet ni vad dom skrev? Bland annat att min blogg sög och att jag borde lägga ner den direkt eftersom den var så jävla sämst. Alltså,jag visste inte om jag antingen skulle skratta eller gråta? Men lilla du,vad fan gör du inne i min blogg då? Varför i helvete slösar du ens 1 minut på att skriva en kommentar när min blogg är så jävla DÅLIG?! Som sagt,det här var för ca 1-2 år sedan men till alla er som får hatkommentarer på internet,i verkligen eller ja,vart som helst,SKIT I KOMMENTARERNA och blicka framåt,var positiv. Allt handlar bara om avundsjuka. Puss :*

Mums efter skolan :)






Matte nu!

Hej alla fina! Sitter i korridoren nu med Emma,Johan,Nathalie och Pelle. Vi väntar på att vår matte lektion ska börja. Sen har vi lunch. Är såå hungrig. Men men,puss sålänge!

Trött tjej,hej.

Hej hej allihop från en trött Malin som sitter med en hög med läxor och håller på att somna om 5 min. Aja,en liten beskrivning ifrån mitt rum just nu. 50 skolböcker på mitt skrivbord,pennor & sudd ligger huller om buller på mattan och jag sitter hemma och ska jobba ikapp hela mitt mattehäfte som jag missat ifrån i Torsdags & Fredags då jag varit sjuk. Och sen har jag en SO uppsatts som jag skulle skriva på datorn tills imorn,men vet fan inte vilket program man skulle ladda ner? Det var något jäkla program som man skulle skriva sin uppsatts i och sen skickas uppsattsen direkt till min lärares mejl (?) och så rättar hon den. Men men,får väl ta och fråga någon i min klass om vad programmet hette. Men iaf,nu till något helt annat! Vi har skolavslutning den 13 Juni,alltså om 14 skoldagar (!!),asså var det inte typ nyss jullov? Sjukt fort! Och jag har typ paniik för jag har inte köpt en klänning än? Har typ suttit hemma och kikat på lite sidor,typ nelly,sheinside,zalando.. osv o dom där men det finns typ inget jag direkt "faller" för. Asså kommer aldrig glömma förra årets skolavslutning då jag kom med en hel svart klänning med spets i hela ryggen och typ silvrigt glittrande högklackade skor! Hahah! Och så kommer man till skolan så står alla tjejer där med vita fina klänningar. Typ spets,volanger,tajt,enkelt men fint och passande. Ja,jag fick iaf vara lite udda den skolavslutningen.. :D Men aa,som sagt så ska jag försöka ta mig in till Stockholm nu i veckan för att kolla ORDENTLIGT efter en fin klänning. Har hört att Zara,Mango,Gina,BikBok och dom dära ska väldigt fina klänningar så ska försöka ta mig dit och se vad som finns. Men nej hörrni,ska ta igen plugget nu med en Ben&Jerrys. Ha en bra kväll! :*

Gårdagens shopping

Hejhej sötnosar! Jag vet att uppdateringen inte har varit på topp men jag tänkte köra på ettt inlägg nu där jag visar gårdagens shopping. Som ni säkert vet så var det väldigt fint väder igår,eller iaf om ni bor runt Stockholms området så var det jätte soligt och varmt igår. Så jag och Julia stack in till Stockholm city och shoppade och käkade god mat oså. Fick med mig hem lite grejer så jag tänkte visa det nu. Och justja,jag beställde hem en VS body splash i doften Pure Seduction för några dagar sen eftersom några j*vlar hade snott den från min förra ifrån mitt skåp.. Så j*vla förbannad blev jag. Men aja,va glad nu iaf,en gratis VS body mist,det får man inte tag på lätt :) Men men iaf,mitt paket från Nordicfeel.se kom hem igår. Så det blev helt enkelt en toppen dag!


Pure Seduction som luktar såå sjukt gott. Luktar typ vattenmelon nått sånt typ.. Och så fick jag med mig hem en ny Hollister body splash i doften Crescent bay! Asså det går inte o förklara hur gott den luktar!! Luktar godis,sött tuggummi och aa,väldigt söt är den iaf.

Två paket korta strumpor från en random butik i en gata. Två armband från Ur&Penn och nya pilotbrillor med gulddetaljer ifrån JC.

Super nöjd,puss!






Just nu ute i solen (Y)




Pasta sallad ute i värmen med bästavän,älskar't <3




Fredag

Hejhej! Jag kom precis hem från att varit en snabbis på stan och bytt min tröja för den passa inte mig,har blivit tjoooockis,haha ne men liten var den iallafall. Snart ska jag möta upp Jenni så får vi se vad som händer. Vi skulle egentligen till Grönan idag men hon kunde inte. Det blir nog grönan imorn ist :P Puss!

Bloggpaus

Nu när jag ändå bloggar som skit så tänkte jag ta en bloggpaus ett litet tag. Har ingen inspo alls till bloggingen,ingen tid eller så heller så det blir aldrig av med några ETT inlägg ens så det går ju inte alls bra som sagt. Men jag har studiedag på Torsdag o Fredag så jag KANSKE slänger upp ett inlägg,men det är tveksamt. Men men,puss!

1 Maj/Studiedag

God morgon sötnosar! Hade ni det bra igår på Valborg? Hur firade ni det? Eller om ni ens firade.. Aja. Jag hade det trevligt iaf. Vi grillade o såg på majbrasan. Sen blev det lite fyrverkerier o sånt och vi avslutade hela kvällen med fest. Idag är jag iaf pigg. Lite konstigt va? Med tanke på gårddagen men nej,jag är verkligen pigg som en mus! Jag började morgonen iaf med en god frukost. Snart ska jag ut o springa tänkte jag och senare blir det häng på stan med nån vän. Ha en fin Onsdag,kram! :)