THAILAND

Hej bloggen. Har verkligen inte haft tid med bloggen ett tag,men det är så att jag är i Thailand just nu med Rebecca och Julia,kul kul. Och det är verkligen sämst med internet här på hotellet,men jag får försöka att blogga ändå. Kom hit i Söndags,så ska jag vara här i en vecka,fullt av sol och bad,shopping,festa och en massa mer! Just nu är vi på hotellet och solar,dricker iskall juice och bara njuter av värmen. Hur är det i Sverige? Gissar på en massa regn och åska,det är vad jag har hört iallafall ;) Men men,ska fortsätta sola och bara ta det lugnt,så hörs vi förmodligen sen,puss! 
 
Jag på hotellet just nu.

Sista dagen i Lund

Baabes! Jag vet att uppdateringen har varit dålig,men internetet hos pappa är sämst,vilket gör att bloggappen hackar och förstörs. Men jag har haft det underbart här i Lund,kommer sakna det när jag åker hem imorgon. Idag har jag och pappa fikat på en mysig uteplats i solen,snackat,ätit en massa glass och bara umgåst. Har också shoppat en massa,träffat massa trevligt folk..Helt underbart! Men nu ska jag sola lite till,och sen ska jag snacka en massa i telefon,sätta på någon bra film och bara njuta resten av kvällen. Vad ska ni göra ikväll? PUSS
 

Svar på tal

Frågor från Jenny:
Är du oskuld? Nej
Favorit butiker? BikBok o Top Shop
Glass eller godis? Godis
 
Frågor från Anonym:
Bloggar du läser? Kenzas,Kissies o Blondinbellas
Är du singel? Ja
 
Frågor från Ebba:
Favorit godis? Lakrits o choklad
Bäst och sämst med sommaren? Bäst,sola o bada. Sämst,alla myggor,fästingar..
Bästa vänner? Julia,Isabella,Alyssa o många fler.
Har du husdjur? Ja,en hund.
 
Frågor från Gabriella:
Facebook eller Twitter? Använder inte så mycket Twitter,så det får bli Facebook.
Favorit plagg? Har många favorit plagg,men om jag måste välja en så är det en klänning från Top Shop.
 
Så det var alla svar,hoppas ni blev nöjda! 

Frågestund

Tja bloggen. Är ju som sakt i Lund hos pappa nu,kom hit runt 15 idag efter att ha suttit i ett tåg i 7 timmar,*pust*. Är jätte trött och uttråkad,så jag tänkte köra en frågestund,svarar så snabbt som möjligt,puss på er! 
 

SOLSIDAN

Heyy babes! Just nu sitter jag bänkat framför Solsidan med jordgubbar och en Ben&Jerry's,nice! ;) Idag har jag fikat lite på stan med Nathalie. Gick dessutom runt som en galning efter converse med platå,men det verkar som om jag får online-shoppa dem istället,tips på någon bra hemsida man kan köpa såna? Måste verkligen ha dem! Kan lätt piffa upp en tråkig outfit,lite smycken bara,en enkel tröja och jeans,och så klart! Funderar på att köpa i vit,såg att Kissie har såna,sjukt snygga! Men nu ska jag fortsätta käka glass o jordgubbar,sen ska jag försöka lägga mig lite tidigare idag,imorgon ska jag med ett 7-timmars tåg ner till Lund för att träffa pappa. Får se hur uppdateringen blir imorgon då.. Puss sålänge! 

Nytt~

Tjena bloggen! Kändes som om jag behövde rensa blogginläggen och börja om på nytt igen,ta tag i bloggen ordentligt och börja blogga "på riktigt" nu. Jag har haft en underbar sommar,och därför låg bloggen lite åt sidan,men nu har jag mer tid åt att blogga och sitta vid datorn överhuvudtaget. Jag ska verkligen försöka göra mitt bästa för er läsare,det är ju för er jag bloggar för! Så räkna med bra mycket uppdatering så hörs vi sen. PUSS! 
Bjuder på en gammal bild på mig.