Snabbt inlägg~

Hej sötnosar! Jag hade ju tänkt att sluta blogga,men jag tänkte vara lite öppen och säga det som hänt. En av mina vänners mamma har dött,pga vad kan jag tyvärr inte säga. Jag har själv varit lite nere i några dar pga det här,båda min familj och speciellt min mamma eftersom hon alltid brukade träffa henne och snacka. Ja,dom var typ som "bästisar" kan man säga. Men jag vet fortfarande inte ifall bloggen kommer uppdateras,ja vi får se. Men ni får ha en fortsatt bra dag då,ta hand om er! :)
 

-

Tja allihop. Känner mig lite nere idag pga en sak som hänt. Känner ingen lust för att blogga eller vara glad överhuvudtaget. En ganska tragisk sak. Så vi får se hur o var bloggen kommer att vara i framtiden. Eller om jag kommer att blogga mer egentligen,får se hur humöret blir. Finner inga ord för det som hänt,hoppas ni förstår. Ha en bra dag iaf! Kram.

On the airplane

Hej sötisar! Jag vet att uppdateringen vart super dålig,men internetet hacka så mycket att jag var tvungen att ta bort blogg.se appen och ladda om den,men då gick det förstås inte eftersom internetet var så dåligt. Men just nu sitter jag på planet och är påväg hem till Sverige igen,känns skönt att vara hemma men jag kommer sakna Thailand också. Hade inte shoppat under hela veckan förutom igår,och deras butiker var ju lite sådär.. Så igår var jag "tvungen" att shoppa nåt från Thailand som minne,så ni borde bara sett mitt face när jag sprang runt mitt i värmen efter nåt att shoppa. Fick med mig hem ett par sjut snygga shorts,lite dip dye stilen ni vet ;), sen en massa söta toppar,smycken och så hitta jag en jätte snygg navelpercing,så det blev en lyckat shoppingrunda iallafall. Sen så har jag badat,solat,festat och haft jättekul den här veckan,EN vecka som jag sent kommer att glömma :D Men hörni,ska bläddra lite i en Thailändsk modetidning som man fick gratis på flygplatsen och dricka en supergod Thaismoothie (haha,kan jag kalla den det?),puss sålänge! 
Gammal bild på mina vänner- Saknar alla andra i Sverige! 

På donken

Tja finisar,hur har ni det? Hoppas ni har det bra,det har jag iallafall. Är på McDonald's just nu och käkar mat. Igår kväll var vi ute,men måste säga att klubbarna här är väldigt dåliga? Tråkigt folk,dans & musik m.m.. Så vi drog till hotellet och åt middag,myste och bara tog det lugnt. Men imorgon så tänkte vi gå ut på en shopping runda här i stan,vi har knappt hunnit handla nåt,förutom att vi bara solat och badat? Men jag ska försöka hinna med att blogga,internetet är väldigt dåligt som sakt,men vi får se hur det bli! Senare drar vi till hotellet och badar,puss!