Home!

Äntligen hemma! Kom hem för en liten stund sen och hoppa direkt i duschen för att fräscha till mig lite. Shoppade lite till mig också. Vart ett par linnen från H&M,jeans från JC och ett litet läppbalsam från The Body Shop,nu i höst blir jag lätt torr i munnen,så yes,är rätt nöjd iaf! Sen självklart så köpte jag en fin present till Alice,hoppas hon gillar den! Men men,ska hoppa in i mina mjukisbyxor och plugga lite och dricka en god latte. Senare ikväll blir det filmmys framtills jag somnar! Kram :)

Chill Söndag

Hej allihop! Sitter i soffan nu med en latte och kollar några avsnitt av PLL (Pretty Little Liars),beroende,haha! Snart drar jag ner till stan med Becca,Julia och Karro hänger också med,så det blir nice.. Uppdaterar senare,puss! :)

City

Hej finisar! Förlåt förlåt,för den dåliga uppdateringen! Shit,det har gått typ 2 månader va? Men jag har bara haft det bra iaf. Klagar alltid på att internetet är dåligt,när jag ska försöka komma på en ursäkt varför jag inte bloggat,men nu hade jag bara internet när jag var hos min kompis,mammas jobb och hemma hos min farbror. Men hallå?,ska jag dit för att blogga hela tiden så blir det ju as jobbigt,så vi skaffade en router (stav..?) här hemma. Och inte bara för bloggen, utan för att datorn ska funka osv. Men aja,tänkte blogga lite iaf. Senare på dan så drar jag ner på stan med Becca. Alice fyller år på Fredag,så vi ska hitta nåt fint till henne. Sen blir det nog lite shopping för min del också ;) Så yes,det är dagens planer.. Puss!